Google Hotel Ads

Home » Google Ads » Google Hotel Ads

Google Hotel Ads biedt hotels verschillende mogelijkheden om hun accommodaties te adverteren en meer gasten te trekken. Enkele van de belangrijkste mogelijkheden zijn:

  1. Gerichte advertenties: Met Google Hotel Ads kunnen hotels gericht adverteren op basis van verschillende targetingopties, waaronder locatie, datum, taal en apparaat. Hierdoor kunnen ze hun doelgroep effectiever bereiken en meer boekingen genereren.
  2. Betere zichtbaarheid: Hotel Ads zorgt ervoor dat de accommodaties van hotels worden weergegeven op verschillende kanalen, waaronder Google Zoeken, Google Maps en Google Assistant. Hierdoor kunnen hotels hun zichtbaarheid vergroten en meer potentiële gasten bereiken.
  3. Beschikbaarheids- en prijsvermeldingen: Met Hotel Ads kunnen hotels hun beschikbaarheid en prijzen weergeven in de advertenties. Hierdoor kunnen gasten snel zien of er kamers beschikbaar zijn en wat de prijs is, waardoor ze sneller geneigd zijn om te boeken.
  4. Competitieve prijzen: Hotel Ads biedt ook de mogelijkheid om de prijzen van de accommodaties van hotels te vergelijken met die van andere hotels in de buurt. Hierdoor kunnen hotels concurrerende prijzen bieden en meer boekingen genereren.
  5. Boekingsfunctionaliteit: Met Hotel Ads kunnen gasten direct boeken vanuit de advertenties, zonder dat ze naar de website van het hotel hoeven te gaan. Hierdoor wordt het boekingsproces vereenvoudigd en worden de kansen op een succesvolle boeking vergroot.

Kortom, Hotel Ads biedt hotels verschillende mogelijkheden om hun accommodaties te adverteren en meer gasten te trekken. Door gebruik te maken van gerichte advertenties, betere zichtbaarheid, beschikbaarheids- en prijsvermeldingen, competitieve prijzen en boekingsfunctionaliteit, kunnen hotels hun online aanwezigheid vergroten en meer boekingen genereren.

Het is dan ook een belangrijke functie voor hotels om te gebruiken in een succesvolle online marketingstrategie. Deze manier van adverteren zorgt ervoor dat je als hotel altijd aanwezig bent, waar de klant zich ook bevindt.

Benieuwd hoe Cantona je kan helpen met Google Hotel Ads? Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden